fbpx

Facebookra, Youtubera, Tiktokra, weboldalra

Top 5 +1 dolog, amivel

Ismerd meg, hogyan vonzhatsz be több ügyfelet egyedi és hatásos videós megoldásokkal. Kezdd el most és érj el több ügyfelet kiszámítható és hatékony módon!

Te is szeretnél videókat készíteni, de megakadtál, vagy nem találod elég eredményesnek őket?

Napjainkban a videós tartalom fogyasztása nyolcszorosára nőtt az előző évtizedhez képest. Amelyik vállalkozó nem hajlandó videózni, pár év múlva komoly hátrányba kerülhet. 

"De mit csináljak, ha félek a kamera elé állni?"

Számtalan olyan módszer van, amivel megkönnyíthetem a szereplésedet, ezért az sem baj, ha még soha nem készítettél videót, vagy félsz, hogy belekavarodsz a mondataidba. Személyre szabott ötleteket adok neked, amivel már az első videód is profinak fog tűnni. 

"A videózás biztos időigényes és nehéz feladat."

Most már egyáltalán nincs így.  Egy videós hirdetés maximum 1 perces, így 10 videóval akár negyed óra alatt el tudsz készülni, ha tudod, hogy mit mondj és hogyan építsd fel a szöveged. 

"Nincs időm se ötletem, miket mondhatnék egy videóban."

Személyre szabott videó ötlettervvel tudlak támogatni téged, hogy neked már csak fel kelljen venned. Ha hosszabb videókat szeretnél szerkeszteni, abban is tudok segíteni.

"Nem tudok elég érdekes lenni ahhoz, hogy megnézzék a videóimat."

Ha van egy terméked, szolgáltatásod, ami segíthet egy ember problémáján, máris érdekes vagy annak a személynek a szemében. 🙂 Megmutatom, hogyan tudod felhívni a figyelmet a videóban, és hogyan tudod elérni azokat az ügyfeleket, akiknek szükségük van rád. 

"Már próbáltam hirdetési videókat, de nem működtek."

Egy videós hirdetésnél érdemes követni néhány alapszabályt, hogy a lehető legjobban megragadja a figyelmet és meg is tartsa. Ez nem egyszerű, így érdemes megnézni, miben lehet javítani. Lehet, hogy ha csak egy dolgot javítunk benne, már jobb elérést fog generálni. 

"Jól működnek a képes hirdetések, miért váltsak?"

A képi hirdetések is jól működhetnek, viszont egyre inkább a videós kreatívok veszik át a fő szerepet a hirdetési platformokon. E mellett ha csak képes hirdetéseket szeretnél, akkor nem tudod kihasználni például a Tiktok erejét. 

Ki fog neked segíteni mindebben?

Budai Gábor vagyok, és már több éve foglalkozok videók vágásával, szerkesztésével.

A célom, hogy neked is olyan hirdetési videóid legyenek, amivel TÉNYLEG EREDMÉNYESEN tudsz vevőket szerezni. 

De nem csak videóvágóként tudlak segíteni, hanem marketinges szemlélettel is, így nem csak technikailag támogatlak, hanem abban is, hogy mi működik jól a hirdetésekben és az eladásban, és mi nem.

Kedvenc ügyfeleim között ott van a DO! marketing, a MilliomosAkadémia és a FullHR is. Már csak te hiányzol. 🙂 

Kiemelt partnereim

Ezeket mondták rólam

Miért válassz engem?

Megbízható kommunikáció

Együttműködésünk során nem fogok hetekre eltűnni. E-mailen, telefonon, de akár Messengeren is folyamatosan tarthatjuk a kapcsolatot.

Kooperatív közös munka

Minden ötletedet meghallgatom a videók kapcsán és természetesen adok is ötleteket, ha neked már nincs. Ha egy új stílust szeretnél letesztelni, akkor állok a kihívás elé!

Marketing szemlélet

A videóidban a lényeges részek fókuszban tartásával fogom szerkeszteni. Nem csak megnyírbálom, de ha egy rész hangsúlyosabb lenne a videó elején akkor a mondanivalód sorrendjét is változtatom.

Platform érzékenység

Akár Facebookra, TikTokra, Youtubera, vagy saját oktatói felületedre készítjük a videóid azt a helyes képaránnyal fogom elkészíteni úgy, hogy minél több részlet látszódjon

A határidő szent

Ha egyeztettünk egy határidőt, ahhoz tartom magam, ha törik ha szakad! Nem engedhetem meg, hogy kifogyj a videós anyagokból.

Ha több időt szeretnél

A célom, hogy neked a lehető legkevesebb időt kelljen foglalkoznod a videóiddal. Ezt a terhet szeretném levenni a válladról. 

Tapasztalataim

0 +

Vágó program ismerete

0 +

Elégedett ügyfél

0 +

Elkészített videó

Én vagyok az ideális választás, ha ...

"Csak" fel kell dobni a videód

Már van megvágott videód, de szeretnéd effektekkel, feliratozással és bevágásokkal érdekesebbé tenni.

Legjobb pillanatokat is meg kell keresni

"Sok hosszú videóm van, amikből ki lehetne emelni az érdekes részeket."

Ötleteket szeretnél kapni

"Nincs ötletem, hogy az én bizniszemről milyen videókat lehetne készíteni."

Te adod a nyersanyagot
én a hirdetési videót
a vállalkozásodnak és célcsoportodnak megfelelően!