fbpx

Hogyan kezdj el videókat készíteni a hirdetéseidhez,
még akkor is, ha félsz a kamerától?

10 tipp, amivel még a legunalmasabb hirdetési videókat is fel tudod pörgetni vevőmágnes videókká

10 hiba, amit te is elkövethetsz a videós hirdetéseid készítésénél,
és ezért akár több tucat ügyfelet is veszíthetsz.

Te mennyit használsz ezekből? Tudd meg az ingyenes videóból!

Milyen titkokról lesz szó az ingyenes videóban?
⚡️ Kezd el használni a TikTok-ot! Fontos, hogy használd a platformot, így követni tudod a trendeket és remek ötleteket és inspirációkat tudsz gyűjteni.

⚡️ Nem kell millió forintos berendezés, hogy neki kezdj. A TikTok platformon a hirdetési videók rövidsége és a kis megjelenítő képernyő miatt nincs szükség hatalmas kamerákra, és stúdió berendezésre a sikerességhez.

⚡️ 3 másodperced van megfogni a figyelmet. A TikTok platformon egy átlag felhasználó 1 óra alatt akár 100 videón is át tud futni. Ezért, ha az első 3 másodpercben nem tudod megragadni a figyelmet úgy elveszíted a figyelmet és már tovább is görgetett a videódon.

⚡️ Érdemes feliratot használni a hirdetési videón. A felirat és annak stílusa is segíthet a figyelem felkeltésében. A feliratozást érdemes szöveg követéssel megoldani, vagyis az aktuálisan kimondott szavak egy hangsúlyos háttérszínt kapnak.

⚡️ A hirdetési videóban nem hagyhatunk benne sok töltő szót, illetve gondolkodási csendet. Vagyis egy ilyen videóban érdemes összefüggőre készíteni a szöveget. Azonban nem szükséges hibátlanul felvenni a videó szövegét, kreatív vágással ki lehet vágni a felesleges szüneteket és az elrontott szavakat.

⚡️ Amennyiben még ismeretlen vagy a piacodon úgy érdemes elsőre olyan videókat feltölteni, amik nem feltétlenül a bizniszedről szólnak, hanem az átlag embert fogják meg. Ezek lehetnek vicces vagy érdekes videók, így a TikTok oldaladat többen fogják látni és a tényleges hirdetési videóid is több emberhez fognak eljutni.

⚡️ Vágj bele a tartalom gyártásba. Az elején nagyon furcsa lesz egy kamerának beszélni, de ha elkezded egyre egyszerűbb lesz és egyre inkább magabiztosabb leszel kamera előtt is. Ezeket a videókat nem kell felhasználni, de érdemes elkezdened, mert az eleje nagyon nehéz lesz.

⚡️ Nem feltétlenül szükséges, hogy látszódj a videón. Lehet, hogy csak a hangodat adod a videóhoz, a képanyagot pedig stock videókkal ki tudjuk váltani. Illetve már vannak olyan honlapok, ahol a mesterséges intelligencia segítségével készíteni tudunk teljesen mesterséges embert és hangot.

Miért bízhatsz bennem?

Budai Gábor vagyok, és már több mint 5 éve foglalkozok videók vágásával, szerkesztésével.

Csak az utolsó 1 évben közel 100 videót készítettem, nagy százalékban hirdetésekhez vagy pedig podcast műsorokhoz. 

A célom, hogy te is könnyedén tudj, olyan hirdetési videókra kampányt felépíteni, amivel TÉNYLEG EREDMÉNYESEN tudsz vevőket szerezni. 

Mivel nem csak videóvágó vagyok, hanem marketinges is, így nem csak technikailag tudlak segíteni, hanem abban is, hogy mi működik jól a hirdetésekben, és mi nem.

Kedvenc ügyfeleim között ott van a DO! marketing, a MilliomosAkadémia és a FullHR is. Már csak te hiányzol! 🙂 

Kérem a videót!

Kérlek add meg, hova küldhetem az ingyenes videót!

Kiemelt partnereim

Ezeket mondták rólam