fbpx

Így lesz egyszerű videókból vagy fotókból valódi emlék

Tökéletes ajándék az évfordulóra, születésnapra, vagy csak úgy, hogy örömet szerezz szeretteidnek

A családi emlékek arany értékűek, és most örökre megőrizheted őket!

Tudod, milyen gyorsan repül az idő? A családi események, a nevetések és az együtt töltött idő pillanatai a legbecsesebb kincseink. Képzelj el egy gyönyörűen összevágott videót, ahol a nagymama 80. születésnapja, az esküvőd legmeghatóbb pillanatai vagy a családi vakáció legjobb percei elevenednek meg újra és újra.

Nem kell profinak lenned a kamerával vagy fényképezőgéppel; én elintézem a tökéletes összevágást. Készíts velem valami különlegest, ami nem csak egy videó a sok között elveszve.

Kapásból mondok 5 okot, amiért megéri!

Egységes: Az összevágás segít egy összefüggő történetet mesélni, ami a különálló videókban elveszhet.

Könnyebb Megosztani: Egy kompakt, átgondolt videó könnyen megosztható a családtagok és barátok között, míg a sok kisebb videó kezelhetetlen lesz egy idő után.

Egyediség: A videó összevágása során hozzáadhatók effektek, átmenetek és zene, amelyek még inkább fokozzák az élményt és hangsúlyozzák a különleges momentumokat.

Örök Érték: Egy összevágott videó átgondolt és tartós emlék, amelyet generációk fognak majd megtekinteni és értékelni, míg a kisebb videók elvesznek vagy feledésbe merülhetnek.

Személyre Szabható: Az összevágott videó egyedi igényeknek és kívánságoknak megfelelően készíthető el, így minden családtag számára különleges lehet.

Az összes szép pillanatunkat sikerült egy videóba, úgy beletenni az eküvőnkről, ahogy azt még mi se reméltük. 😊 Ja és hatalmas pirospont az „Ezt meg kell inni…” zene használatáért a bulirész alatt! 😃
Anita és Dávid
Szerettük volna, ha az esküvőnk legszebb pillanatai egy videóban lennének összeszedve, de ehhez egy egész stábra már nem maradt keret. Ekkor jött Gabi, aki egy nagyon szép és megható videót vágott össze nekünk csupán a családtagjaink által felvett videókat használva! Így bármikor megtudjuk nézni a közös filmünket életünk egyik legszebb napjáról. Köszönjük Gabi!
Bogi és Peti

Gyakori kérdések

Vagy saját tárhelyre feltöltött videók, képek linkjét osztod meg velem, vagy küldeni fogok egy googledrive linket, amelyre feltöltöd a nyers anyagokat.

Ez függ a kész videó hosszától, de garantálhatom, hogy az előre megbeszélt határidőre készüljön el a munka.

Rendszerint az óradíjas kifizetést javaslom, de egy nagyobb munka esetén projektdíjas bérezésre is van lehetőség.

Mindig a kért formátumban. Hirdetési videóknál a kért platformra optimalizált formátumban. Esküvői videók esetében a lehető legnagyobb felbontásban (16:9 képarány). 

A készítési idő alatt a Youtube videómegosztó felületén egy nem nyilvános videóként töltöm fel az aktuális állapotot, így a leggyorsabban tudod megnézni az eddig elkészült munkát és javaslatokat tenni az esetleges változásokra, fejlesztésekre.