fbpx

Elhalványulnak a legfontosabb üzeneteid egy rendezetlen videó miatt?

Mutatom, hogy tudok ezen segíteni!

Túl hosszú a videód? Vágjuk bele a lényeget, hogy az üzeneted érthető legyen!

A vállalkozásod számára készült bemutató, promóciós vagy termékbemutató videóval nem csak a látványra, hanem az eredményekre is koncentrálok. Hogyan? A nézők igényeire szabva válogatom és vágom össze a képeket, üzeneteket és hangokat. Az eredmény? Egy olyan videó, amely nem csak szép, hanem hatékony is. Hadd segítsek elérni a vállalkozásod céljait a tökéletes videóval!

Ezek a kérdések foglalkoztatnak?

– Milyen videókat szeretnek a platformok?

– Milyen hosszú legyen?

– Hogy kell megvágni?

– Hogy kell feliratozni?

– Hogyan legyen lendületes és kreatív a videónk?

– Milyen videóműfajok léteznek, amiket előszeretettel kap fel az algoritmus?

– Hogyan használjuk a hangokat, zenéket, feliratokat a videóinkon?

Segítek megválaszolni!

Azért vagyok, hogy segítsek azoknak a vállalkozóknak, akik még hezitálnak, hogy belevágjanak a videózás rejtelmeibe. Mondok is pár példát, ami miatt érdemes lehet fejest ugrani!

  • Termékbevezetés
  • Kampányok
  • Online Kurzusok és Webináriumok
  • Események és Konferenciák előzetes hirdetése
  • Immárkázás és Brandépítés


Ezek a példák csupán a jéghegy csúcsát jelentik! A videómarketingnek számtalan lehetősége és előnye van a vállalkozók számára a mai digitális korban.

Egy kis ízelítő a munkáimból...

Ne hagyd, hogy a céged értékeit elhomályosítsa egy rosszul összevágott videó. A megfelelően strukturált, pontosan megtervezett bemutató videóval nem csak az üzeneteid érkeznek el a célközönséghez, de a potenciális ügyfelek bizalmát is elnyered. Segítek abban, hogy a vizuális tartalmaid tökéletesen tükrözzék a vállalkozásod lényegét, így nem maradsz le semmiről.

NEm vagy még biztos, hogy engem válassz?

Itt a "mosoly-garancia"!

A munkám mögött álló mosoly-garancia nem csupán egy ígéret. Garantálom, hogy a megfelelő videót adom át neked, ami tökéletesen illik az elképzeléseidhez. 

Az elégedettséged a sikerem, és a mosolyod a legnagyobb jutalom számomra.

Bízz bennem, a 100%-os mosoly-garancia sosem hagy téged cserben!😃 

elégedett partnereim

Mit mondanak rólam az ügyfeleim?

Már egy jó ideje dolgozunk együtt és még fogunk is, mert teljes mértékben meg vagyok elégedve a videókkal, amiket alázatosan készítettél nekünk. Külön hálás vagyok, amiért mindig olyan gyorsan elvégzed a munkákat és nem kell rá várnom hetekig. Mindig szívesen ajánlak másoknak!
Régi Norbert
Ügyvezető | FullHR
Sokáig kerestem olyan profi videóst aki ki tudja szolgálni az egyedi igényeim. Mivel a munkám során eléggé maximalista vagyok, és folyamatosan törekszem a tökéletességre, nem volt könnyű dolgom ilyen szempontból. Azonban amikor Gabival elkezdtem együtt dolgozni rögtön átjött az a kivételes alázat ahogyan áll a munkájához. Miután elmondtam neki mit szeretnék, nagyon rövid határidőn belül teljesítette a kívánságaim, végig elérhető volt, és a szükséges módosításokat is villámgyorsan elvégezte. A hab a tortán, hogy nagyon jó ár-érték arányban dolgozik. Mindezek alapján szívből ajánlom a Budai videó szolgáltatásait amennyiben profi videókat szeretnél te is.
Kovacs Gergely
vállalkozó

Keress fel még ma!

Beszéljünk meg egy időpontot az ingyenes konzultációhoz!

Gyakori kérdések

Vagy saját tárhelyre feltöltött videók, képek linkjét osztod meg velem, vagy küldeni fogok egy googledrive linket, amelyre feltöltöd a nyers anyagokat.

Ez függ a kész videó hosszától, de garantálhatom, hogy az előre megbeszélt határidőre készüljön el a munka.

Rendszerint az óradíjas kifizetést javaslom, de egy nagyobb munka esetén projektdíjas bérezésre is van lehetőség.

Mindig a kért formátumban. Hirdetési videóknál a kért platformra optimalizált formátumban. Esküvői videók esetében a lehető legnagyobb felbontásban (16:9 képarány). 

A készítési idő alatt a Youtube videómegosztó felületén egy nem nyilvános videóként töltöm fel az aktuális állapotot, így a leggyorsabban tudod megnézni az eddig elkészült munkát és javaslatokat tenni az esetleges változásokra, fejlesztésekre.