fbpx

A videókészítés akadályai leküzdhetők

Legyen az kampány videó vagy magán részre készült sztorivideó, segítek, hogy kirobbanó sikert hozzanak számodra!

Saját részre:
Növeld meg a követők számát!

Akár egy különleges képességedet vagy hobbit szeretnél bemutatni, egy jól szerkesztett videó segít abban, hogy profin mutasd be magad ezzel növelve a nézettséged.

Az utazási élményeid bemutatása dinamikus és látványos videókon keresztül a nézők számára is felejthetetlenné teheti az utazást.

Akár saját magad tanítasz valamit, akár valamit tanulnál, a jó minőségű videók segítenek abban, hogy a tanulási folyamat élvezetes legyen.

Kampány-, hirdetési videó:
Jól szeretnéd hirdetni a céged?
Esetleg a nézettséget növelnéd?

Biztos észrevetted, hogy a Facebook és az Instagram is a jobban preferálja a videós tartalmakat. A Youtube is bevezette a Youtube Shortsokat. A Tiktok pedig az a közösségi média lett, ahol az emberek a leghosszabb időt töltik el. Mit következtetünk le ebből? Egy videóban sokkal több mindent tudunk átadni a követőinknek, sokkal erősebb márkát építhetünk, mint egy fotó kiposztolásával.

Azt is tudom, hogy a videózás nehezebb, ez az igazság. De itt vagyok én, aki segít neked ebben, hogy a lehető legkönnyebb dolgod legyen, miközben a videóid hozzák majd a várt eredményeket!

Te még mindig csak fotókat használsz posztoláshoz...

Mi tart vissza, hogy belevágj a videózásba?

Téged is ezek a kérdések foglalkoztatnak?

  • “Hogyan kezdjek bele a videózásba, ha nem értek a technikai részletekhez?”
  • “Mi van, ha nem vagyok elég karizmatikus a kamera előtt?”
  • “Honnan tudom, hogy milyen témákat érdemes feldolgozni a videóimban?”
  • “Hogyan szerkesszem meg a felvételeimet, ha még sosem csináltam ilyet?”
  • “Hogyan növeljem a nézettséget a videóim alatt?”
  • “Mikor és hol osszam meg a videóimat a legjobb eredmény érdekében?”
  • “Mi van, ha nem érem el a várt hatást a videóimmal?”

Ezek megértése és kezelése segíthet abban, hogy a videózás ne tűnjön ijesztő vagy megközelíthetetlen vállalkozásnak.

A videózásba való belekezdés sok kérdést és kifogást vet fel, de mindenre van megoldás. Ha technikai problémáid vannak, szívesen vezetlek végig a folyamaton lépésről lépésre. Nem érzed magad elég karizmatikusnak vagy nem tudod, mit mondanál? Nem probléma! Segítek, hogy ha szavakba nem tudod önteni a gondolataidat, írok neked egy hatásos scriptet, amelyben minden benne van, amit közvetíteni szeretnél. Nem akarsz kamera elé állni? Vannak más alternatív megoldások, mint animációs videók vagy grafikai bemutatók. 

Miben vagyok más, mint más videóvágó? Nem csak a videózás művészetét ismerem, hanem erős marketing tapasztalattal is rendelkezem. Ezáltal nem csak vizuálisan lenyűgöző, de tartalmilag is hatékony videókat készítek. Ha valamit nem tudnék biztosan, sosem vezetnélek félre. Még a feleségem szakértelmére is támaszkodhatok, aki szintén a marketing területén dolgozik. Célom, hogy közösen a lehető legjobb eredményt érjük el, és hogy videóid ne csak szépek, de hatékonyak is legyenek!

Mutatok néhány példát

Tervezzük meg együtt a következő projekted részleteit!

Minden esetben az ütős és jól megtervezett videók növelhetik a nézettséget, az elköteleződést és a márka iránti lojalitást a közösségi médiában.

Még mindig nem hiszel nekem?

Akkor beszéljenek helyettem a számok!

  • Az internetezők közül 96%-a nézett már legalább egy olyan videót, ahol azt magyarázták el, hogyan működik egy termék vagy egy szolgáltatás. 
  • 88%-a mondta azt, hogy egy videó győzte meg végül őket arról, hogy megvegyen egy terméket vagy igénybe vegyen egy szolgáltatást.
  • Amikor pedig az volt a kérdés, hogy hogyan szeretnek tájékozódni egy termékről vagy szolgáltatásról, akkor 73%-uk jelentette ki, hogy a videókat preferálja, csupán 11%-a mondta a szöveges cikket, 4%-a az infografikára szavaz, 3-3 %-ban nyilatkozták, hogy vagy e-bookot töltenének le vagy webináriumra jelentkeznének vagy személyesen egy értékesítő mutassa be nekik a terméket.

Még mindig NEm vagy még biztos, hogy engem válassz?

Itt a "mosoly-garancia"!

A munkám mögött álló mosoly-garancia nem csupán egy ígéret. Garantálom, hogy a megfelelő videót adom át neked, ami tökéletesen illik az elképzeléseidhez. 

Az elégedettséged a sikerem, és a mosolyod a legnagyobb jutalom számomra.

Bízz bennem, a 100%-os mosoly-garancia sosem hagy téged cserben!😃 

Keress fel még ma!

Beszéljünk meg egy időpontot az ingyenes konzultációhoz!

Gyakori kérdések

Vagy saját tárhelyre feltöltött videók, képek linkjét osztod meg velem, vagy küldeni fogok egy googledrive linket, amelyre feltöltöd a nyers anyagokat.

Ez függ a kész videó hosszától, de garantálhatom, hogy az előre megbeszélt határidőre készüljön el a munka.

Rendszerint az óradíjas kifizetést javaslom, de egy nagyobb munka esetén projektdíjas bérezésre is van lehetőség.

Mindig a kért formátumban. Hirdetési videóknál a kért platformra optimalizált formátumban. Esküvői videók esetében a lehető legnagyobb felbontásban (16:9 képarány). 

A készítési idő alatt a Youtube videómegosztó felületén egy nem nyilvános videóként töltöm fel az aktuális állapotot, így a leggyorsabban tudod megnézni az eddig elkészült munkát és javaslatokat tenni az esetleges változásokra, fejlesztésekre.